Harry Potter se dočká samostatné multiplayerové hry
HP: Quidditch Novinka Harry Potter se dočká samostatné multiplayerové hry

Harry Potter se dočká samostatné multiplayerové hry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Bude věnovaná famfrpálu, vydání je blízko.

Reklama

Po vydání a následném úspěchu Hogwarts Legacy bylo jen otázkou času, kdy se univerzum Harryho Pottera dočká dalších her. Společnost Warner Bros. Games ale přesto překvapila, když pouhé dva měsíce po vydání populárního RPG oznámila samostatný multiplayerový titul s názvem Harry Potter: Quidditch Champions. Hra je navíc ve vývoji podle všeho již několik let, takže by její vydání nemělo být daleko.

Titul se bude věnovat čistě famfrpálu, který navzdory různým náznakům Hogwarts Legacy nakonec nenabídlo. Vývoj dostalo na starost studio Unbroken, jež v současnosti vypomáhá s vývojem Suicide Squad: Kill The Justice League. Níže přiložený teaser naznačuje, že se hra oproti zmíněnému Hogwarts Legacy pochlubí o poznání stylizovanější grafikou.

Že je Harry Potter: Quidditch Champions v pokročilém stádiu vývoje, dokazuje především oznámení uzavřené bety, do které se můžete přihlásit prostřednictvím oficiálních stránek. První kolo testování proběhne ještě koncem aktuálního týdne od 21. do 22. dubna. Hra zamíří na PC i zatím nespecifikované konzole. V tuto chvíli rovněž není zřejmé, zda půjde o prémiový nebo free-to-play titul.

Harry Potter se dočká samostatné multiplayerové hry
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama