Harry Potter: Wizards Unite brzy zavře své brány
Harry Potter: Wizards Unite Novinka Harry Potter: Wizards Unite brzy zavře své brány

Harry Potter: Wizards Unite brzy zavře své brány

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Apple iOS Android Android

AR titul na úspěch Pokémon GO bohužel nenavázal.

Reklama

Harry Potter: Wizards Unite vyšlo původně v polovině roku 2019, kdy se o vývoj postaral Niantic ve spolupráci s WB Games San Francisco.

Hra stavěla na základech augmentované reality podobně jako hit Pokémon GO, kdy jste chodili po reálném světě a skrze mobilní zařízení jste sesílali kouzla, vařili lektvary, objevovali různé tajemné artefakty a potkávali ikonické postavy a monstra ze světa Harryho Pottera.

Avšak ani kombinace této populární formule a oblíbeného světa nezaručila úspěch, pročež vývojáři oznámili, že hra 31. ledna 2022 navždy zavře své brány a nebude ji již nadále možno hrát.

K odebrání titulu z App Store, Google Play a Galaxy Store pak dojde už 6. prosince, přičemž ve stejný den taktéž bude znemožněn nákup in-game věcí. Možnost vrácení peněz za dříve zakoupené předměty dostupná nebude.

Nicméně autoři si do vypnutí hry připravili pro zbylé hráče dodatečné úpravy, aby si mohli těch několik zbylých týdnů užít. Proto například byl odstraněn denní limit na posílání/otevírání dárků a všechny denní úkoly nabídnou větší odměnu. Kromě toho postupně také dojde na spuštění mnoha eventů.

Vývojáři jsou posléze velice vděční každému člověku z jejich skvělé komunity čarodějnic a kouzelníků, který se s nimi v rámci reálného světa vydal prozkoumat ten kouzelnický.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama