Harvest Moon: Mad Dash vychází v říjnu pouze digitálně
Novinka Harvest Moon: Mad Dash vychází v říjnu pouze digitálně

Harvest Moon: Mad Dash vychází v říjnu pouze digitálně

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Krabicová verze bude v prodeji později.

Reklama

Pokud jste milovníkem série Harvest Moon a vždycky se těšíte na vydání nového dílu série, a zároveň jste sběratel krabicových verzí, máme pro Vás trochu špatnou zprávu. Logický spin-off série s názvem Harvest Moon: Mad Dash vyjde sice pro PlayStation 4 a Switch už 29. října, ale Rising Star Games hodlají s krabicovou počkat až do 15. listopadu.

Výhodou digitální verze tedy zůstává pouze ten fakt, že si ji budeme moci zahrát ve stejnou dobu, jako naši severoameričtí spoluhráči. Za oceánem totiž Harvest Moon: Mad Dash vychází digitálně i fyzicky 29. října.

Harvest Moon: Mad Dash si můžete projít sólo, nebo si s sebou vzít pár přátel a propadnout neskutečnému šílenství. Můžete společně sklízet, rybařit, dojit mléko a dělat vůbec mnoho dalších činností, vše jen pro splnění objednávek. A k dokončení každé úrovně.

Ze začátku půjde vše snadno, ale časem narazíte na pláž, farmu a dokonce dorazíte do podsvětí, kde už všechno nebude úplně jednoduché. Už jste se totiž někdy pokusili pěstovat rostliny v okolí padající lávy? To je ale jedna z mála překážek, které na vás čekají, pokud budete chtít pokořit všechny úrovně a znovu obnovit dávno rozbitý maják.

Zdroj: Rising Star Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama