Hatsune Miku: Project Diva X k nám dorazí 30. srpna
Novinka Hatsune Miku: Project Diva X k nám dorazí 30. srpna

Hatsune Miku: Project Diva X k nám dorazí 30. srpna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Fanoušky může mrzet ta skutečnost, že bude pouze digitálně na PSN.

Reklama

Oznámení o vydání hudební hry Hatsune Miku: Projekt Diva X pro PlayStation 4 a PS Vitu v Severní Americe proběhlo již před třemi měsíci, ale o konkrétním datu vydání v Evropě se doposud mlčelo. Nicméně je čekání u konce a Sega of Europe již potvrdila termín, který je shodný jako ten zámořský. Tedy 30. srpna.

Demo hry Hatsune Miku: Projekt Diva X bude k dispozici pro PlayStation 4 a PS Vitu prostřednictvím PlayStation Store jak v Severní Americe, tak v Evropě od 9. srpna. Nabídne klasickou ukázku ze hry v podobě tří skladeb, konkrétně jde o Satisfaction, LOL -lots of laugh- a Raspberry & Monster (prostě taková klasika, LOL nemůže chybět v žádném demu) a budete si je moci projít na Easy nebo Normal obtížnost. Hráči si budou moci pro Hatsune Miku odemknout několik kostýmových modulů anebo si vytvořit vlastní hudební festival.

Svět hry Hatsune Miku: Project Diva X se skládá z pěti unikátních Cloudů a každý se od toho druhého odlišuje svou vlastní aurou: Classic, Cool, Cute, Elegant a Quirky. Abyste splnili podmínky testování, musíte jako Miku a její přátelé postupovat vpřed. Na vašem úspěchu se ale podepíše aura písně a dokonce i moduly, které si vyberete. Vše bude mít velký vliv na splnění podmínek dané výzvy.

Jak už bylo řečeno, je ve hře Hatsune Miku: Project Diva X nově přidán Concert Editor, který hráčům dovoluje vytvářet své vlastní mini koncerty pomocí nabídnutého seznamu písní, modulů a různých doplňků, které posbíráte při hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama