Hatsune Miku: VR Future Live dorazí na západ 14. října
Novinka Hatsune Miku: VR Future Live dorazí na západ 14. října

Hatsune Miku: VR Future Live dorazí na západ 14. října

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Tento týden ale lze vyzkoušet VR titul na Gamescomu.

Reklama

Od 14. října se začne prostřednictvím PlayStation Store v Severní Americe a v Evropě prodávat hudební titul Hatsune Miku: VR Future Live se známým vokaloidem v hlavní roli. Tak jako celá škála hudebních her s Hatsune Miku, má i VR titul pod palcem Sega, ale prozatím netušíme, na kolik nás tahle sranda vyjde.

Hatsune Miku: VR Future vyjde exkluzivně pro PlayStation VR a podle slov tvůrců má překlenout naprosto pohlcující způsobem mezeru mezi našim fyzickým světem, ve kterém žijeme, a digitálním světem Hatsune Miku. Svůj domov necháte obrazně řečeno za sebou a přesunete se na virtuální stadion, zaplněný davem fanoušků Miku a s digitální zpěvačkou na pódiu.

Až se světla ztlumí a Miku bude spolu s vámi připravena začít šou, přetransformuje se hráčův gamepad do podoby svítící hůlky. Úkolem hráče bude podporovat fanoušky máváním svítící hůlky a v ten správný čas tak podpořit vystoupení Miku během koncertu. A když ji hráči náležitě vybudí, zvyšuje se i napětí. Jakmile je měřák napění naplněn, ocitnou se hráči na pódiu spolu s Miku a mohou sledovat speciální část vystoupení.

Pokud jste tento týden na Gamescomu, můžete vyzkoušet demo hry na stánku PlayStationu v hale 7.1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama