Hearts of Iron 3 se dočká dalšího rozšíření
Hearts of Iron 3 Novinka Hearts of Iron 3 se dočká dalšího rozšíření

Hearts of Iron 3 se dočká dalšího rozšíření

Tomáš Miklica

Tomáš Miklica

2

Třetí rozšíření kultovní válečné strategie pro náročné. Their Finest Hour přinese celý nový mód i dílčí války.

Reklama

Asi žádná jiná real-time strategie nenabídla tak komplexní a zároveň podrobný pohled na vojenské operace v hrubém časovém rozmezí kolem druhé světové války jako právě třetí Hearts of Iron a jeho přídavky. Paradox Interactive to ale nestačí a tak má ještě tenhle rok po dřívějších Semper Fi a For the Motherland přijít další rozšíření a zkvalitnění obsahu hry.

Tvůrci samozřejmě slibují i tradičně nekonkrétní změny jako jsou detailnější možnosti kontroly vlastních jednotek v propracovanějším bojovém systému, avšak vedle toho se chystá řada skutečně zajímavých novinek. Potěší nové nebo přepracované mise v preciznějším špionážním systému, další bojové plány, elitní jednotky pro každou armádu i rozšířené možnosti invaze či útoku z moře. Ani touto víceméně datadiskovou klasikou ovšem Their Finest Hour nekončí.

Přidá nám celý nový mód – půjde o custom mód s okamžitou možností vytvářet jednotky, pracovat na technologiích a zasahovat do politického rozvržení před začátkem hry, což umožní rozehrání v podstatě libovolných scénářů a rychlejší hru. Navíc v singleplayeru i multiplayeru.

Vedle toho Their Finest Hour přinese celé dvě nové kompletní války k přehrání – Rusko-finskou válku (tzv. Zimní válka) a Španělskou občanskou válku, čili poměrně významné konflikty.

První obrázky:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama