Hellpoint příští rok i na nové konzole
Hellpoint Novinka Hellpoint příští rok i na nové konzole

Hellpoint příští rok i na nové konzole

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Linux Linux Xbox Xbox One Apple Mac

Nenápadný soulslike dostane "next-gen" upgrade.

Reklama

Svou vlastní soulslike hru v poslední době chce mít každý vydavatel, kdy výjimkou není ani společnost tinyBuild Games, která na konci letošního července vydala na PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One (Switch verze by měla vyjít teď v listopadu) titul Hellpoint od kanadských vývojářů Cradle Games.

Ten sice nebyl úplně špatný, ale zároveň se nejednalo o žádný zázrak, o čemž svědčí i průměr recenzí na webu Metacritic, který je v rozpětí od 59 do 68 bodů ze 100, záležíc na platformě. Všeobecně se chválilo především zasazení a příběh odehrávající se v temném sci-fi prostředí.

Pokud nicméně budete kupovat PlayStation 5 či Xbox Series X/S a přeci jen by se u vás našla chuť tento titul vyzkoušet, tak pro vás mají vývojáři poměrně příjemnou zprávu, jelikož v roce 2021 vyjde i na tyto konzole.

Majitelé verze pro PlayStation 4, respektive Xbox One, dostanou jejich next-gen varianty zcela zdarma.

Tato vylepšená next-gen varianta nabídne rychlejší načítání a dva výkonnostní módy:

  • Režim kvality - titul na PS5 a XSX poběží ve 4K a 30 FPS
  • Režim výkonu - hra na PS5 a XSX nabídne dynamické 4K a 60 FPS

Bohužel jsme nedostali žádné detaily ohledně toho, jak hra bude fungovat na slabší konzoli Xbox Series S, ale dá se očekávat 1080p a 60 FPS.

Hellpoint samozřejmě bude hratelný už v den vydání samotných konzolí skrze zpětnou kompatibilitu, avšak takovéto hraní nabídne jen rychlejší načítací časy a možnost odemknutí snímkovací frekvence, která bude přidána formou patche.

Pokud se vám nechce čekat, můžete si hru již nyní pořídit na Steamu, Epic Games Store, GOGu, Microsoft Store a PlayStation Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama