Her od Ubisoftu se dočkáme častěji
Splinter Cell: Blacklist Novinka Her od Ubisoftu se dočkáme častěji

Her od Ubisoftu se dočkáme častěji

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

48

Ve výroční zprávě se Yves Guillemot rozpovídal o plánech vydavatelského domu do budoucna, které většinu hráčů asi moc nepotěší.

Reklama

Jak Assassin’s Creed, tak Just Dance se podle jeho slov na trhu etablovalo a vytvořilo si dostatečně velkou fanouškovskou základnu, což znamená jediné. Ještě častější vydávání nových dílů.

„Obě série patří mezi dvacet nejprodávanějších pro aktuální generaci konzolí. Toho jsme ovšem docílili nejen vysokou kvalitou her, ale rovněž jejich pravidelným vydáváním. S víc jak sedmi tisíci vývojáři v zádech jsme nyní schopni tento cyklus ještě urychlit.“

„Nové herní konzole se blíží a nabídnou hráčům něco zbrusu nového. Hezčí, kvalitnější, sociálnější tituly, mezi něž budou patřit i ty od Ubisoftu. Hodláme využít všech zkušeností, které jsme nabrali vývojem našich online her jako je Trials Evolutions, nebo Trackmania.“

Cílem firmy pro fiskální rok 2013/2014 je přitom příjem kolem 1,5 miliardy eur a čistý zisk 110 až 125 milionů. S tím by měly pomoci především netrpělivě očekávané gamesy jako je AC: Black Flag, Splinter Cell: Blacklist či Watch Dogs.

Současně s tím vedení počítá s nárůstem digitálního prodeje a o 47 % nižším ziskem z prvního čtvrtletí oproti loňskému roku, kdy výsledná čísla hnalo nahoru uvedení Ghost Recon: Future Soldier na trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama