Herní noviny
Blogy čtenářů Článek Herní noviny

Herní noviny

Jak již asi tušíte, zakládám novou rubriku jménem „Herní noviny“ a vzhledem k tomu, že je tato inovace zde vůbec poprvé, vysvětlení je na snadě;…

Reklama

Jak již asi tušíte, zakládám novou rubriku jménem „Herní noviny“ a vzhledem k tomu, že je tato inovace zde vůbec poprvé, vysvětlení je na snadě; Okomentování herních novinek a především vlastní názor na ně. Tak přesně toto můžete od této rubriky čekat.

 

 Dnešním novinkám bude kralovat jeden velký fenomén.

Zoufalý výkřik World of Warcraft

Blizzard pomalu ale jistě ztrácí mnohamilionovou hráčskou základnu. Umožňuje zdarma přístup k jednomu z posledních datadisků, (jménem Cataclysm),  i vylepšení postavy na osmdesátou úroveň. Avšak za předpokladu, jste-li platící hráč. (Konkrétně je uvedena podmínka zaplacených 30 dnů). A uvádějí absurditu na závěr, neaktivní účet musíte mít nejpozději od 4. března. Takže i kdyby domělý hráč zlomil nad wowkem hůl před řekněme měsícem, tato nabídka ho zpět ke hře nepřivede ani kdyby sebevíc chtěl.

 

Tento nesmysl je prezentován v rámci programu nazvaného Scroll of Resurrection; který měl za cíl přivést zpět ztracené hráče. Mimo jiné také nabízí možnost přesunout vybranou postavu zdarma na libovolný server a změnit stranu z hordy na alianci. A aby toho nebylo málo, to celé si podmiňují tím, že nabídku musí zaslat "aktivní hráč". Odměnou mu budiž speciální létající mount. Osobně bych to nenazval jinak než-li princip lehké děvy.

 

Pomyslnou korunku MMO scény si tak paradoxně Blizz strhne samo. I tak se ale patří smeknout, a to nejenom díky dlouhodobému udržení kvality ale především za dobrý nápad. Nápad, který neúspěšně kopíruje každé druhé MMO. Nový styl a především nové naděje můžeme vkládat do světlých zítřků v podobě kódového označení Titan. Ano, přesně tak by se mohl nový nástupce krále jmenovat. Zda to tak opravdu dopadne nám odkryje sám čas prostřednictvím firmy Blizzard. /zkráceně Blizz pozn. red.

 

Valve vyvrací fámy okolo Steam boxu

 

Mnozí doufali v převratnou novinku od Valve. Marketing director jménem Doug Lombardi se na toto téma nechal slyšet, že v současné době žádné oznámení okolo "konzole" zavěšené v TV tedy opravdu nechystají. Nicméně prý již v minulosti plánovali poměřit síly v tématu Onlive a s tím souvisejících cloudových služeb.

Více se dočtete na Gamespy.com

 

Poznámka pod čarou a můj osobní názor, podle mne se služeb založených na cloudu dočkáme masově v herním byznysu až tak za 2 až 3 roky. Je to samozřejmě spekulace až na půdu ale když si vezmeme fakt, jak rychle se dostala informace o OnLive mezi hráčské publikum, velké rozšíření se nakonec dočká jako lavina; Rychle a zběsile. Tzn. možné přijetí od velké skupiny hráčů.

A poslední novinka bude takovou pomyslnou třešničkou na dortu.

BioShock: Infinite „Badass“ Trailer

Modelový George Washington a la Terminator. Tak přesně tato role bude popisována vývojáři hry. Mimo jiné se například dozvíte, jak tento jeden z hlavních záporáků hry bude vypadat. Nevím, zda nemělo přijít spoilerové upozornění. Tak pozdě ale přece, Spoiler!

 

The End. Těším se opět někdy na Zingovanou!

Herní noviny
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama