Herní prokrastinace aneb sledování streamerů na twitch.tv
Blogy čtenářů Článek Herní prokrastinace aneb sledování streamerů na twitch.tv

Herní prokrastinace aneb sledování streamerů na twitch.tv

Playman ...

Playman ...

Zajímá-li vás svět twitche, tento článek je přesně pro vás. Víte, twitch netvoří pouze tlustej tukovej polštář Kárl ze Třebíče ale mnoho jiných... A…

Reklama

Zajímá-li vás svět twitche, tento článek je přesně pro vás. Víte, twitch netvoří pouze tlustej tukovej polštář Kárl ze Třebíče ale mnoho jiných... A PRÁVĚ O NICH JE TENTO ČLÁNEK!

Život hráče kapitola první

 

Herní prokrastinace aneb sledování streamerů na twitch.tv

Sledováním herních streamerů jsem strávil desítky hodin a hodí se zmínit, že veskrze to byl čas zábavný. Vyhrál jsem pár her v giveaway a přišel na pár tipů jak hrát lépe csko. Vypozoroval jsem pár odlišných herních stylů a poslechl nejrůznější hudební styly.

A kohože to vlastně doporučuji sledovat? Začnu tou první ženskou polovičkou. (Všechny lze dohledat dosazením adresy www.twitch.tv/ a jméno streamovacího kanálu). Za vekou louží sleduju kupodivu pouze jednu jedinou streamerku a to vlastním jménem Ally, twitch kanál: 2mgovercsquared. Na streamu vládne přátelská atmosféra, občas jde narazit na celkem vtipné situace hlavně ze hry Counter-Strike: Global Offensive, zkráceně csko. Nelituji svého Follow.

 

Dále pokračuji v rychlém sledu z těch tuzemských:  1) KaterinaSuki (přítelkyně Maziho, hráčka nejrůznějších her, The Last of Us, Csko…)   2) TaAlzbeta -Alžběta Trojanová (naposledy vyprávěla o své cestě na Nový Zéland, Hraje většinou Zaklínače III.) 3) BatyAlquawen (lidi od Indiana už ví, pro ostatní Zuzana Cinková, hraje DayZ) 4) LadyRebeka (Tato slovenka hraje nejrůznější hry a nejvíce mě baví její streamy) 5) LeNushTV (Tahle slečna je taky ze Slovenska a drží si svojí kvalitu konstantně.)  6) kRAViCkA_ Vlastním jménem Eva Urbanová, e-sport, bývalá členka eSuba.ladies) 7) LenuskaCZ (Když už má stream, tak se bavím.) 8) BarenaCZ (tato slečna streamuje lekačky)

Mám jich ještě pár v záloze, zmínil jsem jenom ty hlavní které sleduju nejvíc. Poslední, kterou sleduju pouze okrajově: Lady_Pillow (vlastním jménem Sára Holanová, streamuje GTA V, prosvítá streamem občas Kinologie – její velký zájem a vzdělání).

 

Druhá mužská polovička:

1) AngryJoeShow (Název mluví za vše, určitě ho znáte tak ho nemusím představovat.)

 

2)  ArcadeBulls (Je to Čech, který ale většinu času mluví anglicky, věnuje se skoro všem velkým peckám co v herním světě vyjdou).

 

3) Valdudes (týpek co maluje obrazy, větší chill náladu jsem na twitchy nezažil a jako jeden z mála amíků zná ČR) ¯\_(ツ)_/¯

 

4) Grolldir ( Jeden z mála dobrých streamerů na tuzemské scéně.)

5) pRayScream ( Ostravák hrající Hearthstone: Heroes of Warcraft, WoW).

6) AcolyteofGame (O tomto člověku se skoro neví, černošskej DJ, který vám na přání namixuje skoro jakoukoli herní hudbu).

7) book_er (Brňák streamující cokoli dobrého vyjde, naposledy dohrál Samorost 3 či DayZ).

8) All_in_Gamez (Olin. Streamuje Wot, csko, Squad). Dále okrajově sleduji: zingcz (twitch zingu), DeeThane ¯\_(ツ)_/¯, Mazarin1k ,  Glacius71, AJeyTrunec. A mnoho dalších…

 

A koho sledujete vy?

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama