Herní režimy ve WRC 2010 odhaleny
WRC Novinka Herní režimy ve WRC 2010 odhaleny

Herní režimy ve WRC 2010 odhaleny

Jakub Vitásek

Jakub Vitásek

Black Bean Games oznámili singleplayerové a multiplayerové módy pro World Rally Championship + nová galerie.

Reklama

Podle nejnovějších informací bude titul obsahovat až šest módu pro režim jednoho hráče, včetně závodu na stadionu, rychlého rallye závodu a cestu ke kariérnímu módu. V rychlém závodu na stadionu bude 13 různých tratí, jež bude tvořit 6 speciálních sekcí, což dopomůže hráči vybrat si přesně ten typ dráhy, jaký zrovna požaduje.

Režim Championship je jednoduše turnaj, v němž se musí hráč dostat na vrchol žebříčku pomocí pomalého sbírání skóre při úspěchu v jízdách a časových úsecích. Time Attack, populární mód, povolí jezdit proti svému vlastnímu duchu či proti časům sdíleným skrz Xbox Live, PSN či GameSpy. Ve hře bude i Rally Academy, která naučí hráče různým aspektům rallye jízdy na různorodých površích, jako podřizování si Scandinavian flicku.

Onlinový režim nabízí místo až pro 16 hráčů, kteří se mohou podílet na zmiňovaných herních módech a vytvářet si vlastní lobby, pravidla a třídy. Samozřejmě půjde lobby zamykat pro privátní akce, stejně jako zde budou fungovat zkušenostní body.

Kariérní kampaň nebude nic moc nového: začínáte na spodu WRC žebříčku a protloukáte se až na samotný vrchol, přičemž odemykáte nová auta a závody. WRC World Rally Championship vyjde 8. října na platformy PS3, Xbox 360 a PC.

K novince vám nabízíme galerii obrázků, v nichž můžete vidět detail destrukce prostředí společně s talentovaným mladým jezdcem Martinem Semerádem, jenž sedí za volantem. Rovněž na nich lze poznat design interfacu, řízení s kamerou na kapotě a výběr tratí. Vypadají skvěle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama