Herní scéna se začíná probouzet
Blogy čtenářů Článek Herní scéna se začíná probouzet

Herní scéna se začíná probouzet

Redakce

Redakce

Pojďte se s námi podívat, co vás čeká a nemine v průběhu následujících dnů a týdnů.

Reklama

Pojďte se s námi podívat, co vás čeká a nemine v průběhu následujících dnů a týdnů.

Ospalý leden pomalu ale jistě končí, a to znamená jediné. Herní scéna se po zimním spánku začíná probouzet a vydání zajímavých titulů se nezadržitelně blíží.

Po nudném lednovém měsíci nás v únoru čekají mnohem lepší chvilky, vyjde totiž střílečka NeverDead, Final Fantasy XIII-2, bojovka SoulCalibur 5, HD kolekce Metal Gear Solid, krvavá akční 2D plošinovka Shank 2 či obrovské fantasy RPG v podání Kingdoms of Amalur: Reckoning.

Tím to ale zdaleka nekončí, dočkáme se rovněž Jagged Alliance: Back in Action, The Darkness II, Grand Slam Tennis 2, Crusader Kings 2, bláznivého Twisted Metal, I Am Alive a v neposlední řadě se 22. února na trh podívá handheld PlayStation Vita se startovními tituly, včetně Uncharted: Golden Abyss, WipEout 2048, Escape Plan, Asphalt Injection, Gravity Rush atd.

Než se těchto a mnoha dalších her dočkáme, určitě nepohrnete menším navnaděním ohledně článků, které pro vás sepisujeme.

Martin "Cvrnda" Cvrček se před týdnem vydal proklepnout datadisk Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai, z něhož vám již zítra přinese své dojmy. Dále na svém Nintendu 3DS prožije strach s Resident Evil: Revelations.

Michal "Mendys" Maliarov se vypořádává se zombíky v preview verzi střílečky Resident Evil: Operation Raccoon City a již brzy ho čeká ztrácení končetin v NeverDead, stejně tak recenze Kingdoms of Amalur: Reckoning, Grand Slam Tennis 2, Alan Wake: American Nightmare a snowboardingové SSX.

Rosťa "Rosťa" Viktorin je v současné době zaneprázdněn státnicemi, i tak si ale najde čas, aby vám přinesl recenzi plošinovky Scarygirl nebo preview očekávaných her.

A na závěr Daniel "WoLf-Cz" Kremser. Wolf pro vás sepisuje nejedno preview a užívá si real-time strategii Oil Rush.

Rovněž neopomeneme zrecenzovat rubačku Asura's Wrath, akci Binary Domain nebo Syndicate.

Na únor toho pro vás připravujeme samozřejmě mnohem víc a možná se najde prostor i pro nějakou tu soutěž. Víc už toho ale neprozradíme, nechte se překvapit.

Michal "Miky" Burian, šéfredaktor Zing.cz

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama