HITMAN 3 brzy změní název a zdarma ho rozšíří dva předchozí díly
HITMAN 2 Novinka HITMAN 3 brzy změní název a zdarma ho rozšíří dva předchozí díly

HITMAN 3 brzy změní název a zdarma ho rozšíří dva předchozí díly

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jedna velká kompletní edice pro všechny.

Reklama

Vývojáři z dánského studia IO Interactive prostřednictvím svých oficiálních stránek oznámili poměrně výrazně změny, které se týkají hry HITMAN 3 z roku 2021. Tato populární stealth akce 26. ledna změní název a spojí se s předchozími dvěma díly z let 2016 a 2018.

Vznikne tak jeden obsahově nabitý titul s názvem HITMAN World of Assassination, který se bude prodávat za 70 dolarů. Kromě třetího Hitmana nová edice nabídne hru HITMAN 2 ve standardní edici a Hitmana z roku 2018 v GOTY edici. Tato verze bude pro současné majitele třetího Hitmana zdarma, což znamená, že dostanou bezplatně přístup ke zmíněným dvěma starším dílům.

Nad rámec této edice se bude samostatně prodávat ještě HITMAN – World of Assassination Deluxe Pack, který za 30 dolarů nabídne dodatečný obsah v podobě HITMAN 3 Deluxe Pack, HITMAN 3 Seven Deadly Sins Collection a HITMAN 2 Expansion Access Pass. Dle slov vývojářů se díky tomuto kroku výrazně zjednoduší dříve poměrně rozvětvená nabídka různých edic, verzí a rozšíření.

Noví hráči po zmíněném datu budou moci jednoduše sáhnout po jedné hlavní edici, která nabídne obsah z všech tří her a celkem 21 různých lokací. S vydáním nové edice se zároveň přestanou samostatně prodávat zmíněné díly. HITMAN World of Assassination bude k dostání na PC i konzolích. Bližší informace třetím Hitmanovi najdete v naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama