Hitman 3 vyřešil problém s přenosem lokací
HITMAN 3 Novinka Hitman 3 vyřešil problém s přenosem lokací

Hitman 3 vyřešil problém s přenosem lokací

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Menší kontroverze došla ke svému konci.

Reklama

Hitman 3 je v podstatě ve všech směrech skvělé zakončení rozjeté trilogie, která začala v roce 2016 novým dílem, jenž nabízel epizodický formát od něhož se následně upustilo.

Ostatně o jeho kvalitách se můžete přesvědčit v naší opravdu detailní recenzi, v níž si titul vykoledoval 9 bodů z 10, kdy Jakub Žežule své pocity ze hry shrnul takto:

"Posílená role prostředí a snaha dotlačit hráče k pochopení hitmanovských pravidel jde ruku v ruce s příběhem, který se podařilo odvyprávět lépe než v minulém díle. Hitman 3 navíc důsledněji vybízí k průzkumu, je o něco hravější a jednotlivé scénáře jsou tu o poznání flexibilnější. Ve virtuální realitě je s ním navíc pořádná legrace."

Žel se hře ale nevyhnula menší kontroverze, která byla spojená s přenosem lokací z předchozích dílů.

Pro jejich přesun bylo totiž zapotřebí získat tzv. Access Passy, k nimž se majitelé předchozích her na konzolích dostali zdarma poměrně jednoduše.

Horší to nicméně bylo na PC.

Pro zisk Access Passu pro první díl bylo totiž třeba, abyste jej vlastnili na platformě Epic Games Store, případně ještě stačilo předobjednat Hitmana 3 či ho zakoupit do 10 dnů od vydání. Druhý díl nicméně na Epic Games Store nikdy nevyšel, takže lidé, co jej měli na Steamu, si museli tento Access Pass zakoupit (to platilo i v případě vlastnictví Hitmana 1 na Steamu), což se v komunitě nesetkalo zrovna s pozitivním přijetím.

Proto vývojáři poměrně záhy slíbili, že se pokusí tento problém vyřešit, ale bude jim to nějaký čas trvat.

Pokud jste tedy na toto řešení čekali, tak pro vás tým z IO Interactive má skvělou zprávu, jelikož se jim tento problém včera povedlo odstranit, a vy si nyní lokace můžete přenést.

Tento úkon lze provést na oficiální stránce, kde se přihlásíte k IOI účtu, k němuž připojíte své účty z platforem, kde dané hry máte. Poté budete mít přehled o tom, co vše vlastníte a k jakým Access Passům máte přístup.

Základní hru si pak můžete ve fyzické verzi zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama