Hned tři nové Might and Magic hry
Novinka Hned tři nové Might and Magic hry

Hned tři nové Might and Magic hry

Daniel Kremser

Daniel Kremser

21

Všechny tři se budou hrát v prohlížeči a budou postaveny na free-to-play modelu.

Reklama

Opravdu plodný byl letošní GamesCom pro fanoušky série Might & Magic. Ubisoft dnes oznámil hned tři nové F2P tituly cílící jak na stávající, tak i na potencionální hráče světoznámé série.

Prvním a taky tím nejdůležitějším do pranice je Might & Magic Heroes Online. Tento titul by měl převést hratelnost a principy šestého dílu do browserové hry přístupné všem hráčům skrze free-to-play model. Kromě traileru však momentálně nemáme vůbec žádné informace. Snad jen, že vývoj je opět v rukou Blue Byte. Registrace do bety zde.

Jen o trošku méně zajímavě pak vypadá na asijské trhy směřované F2P akční RPG Might and Magic: Raiders. V oficiální zprávě se mluví o multiplayeru pro 4 hráče a hratelnosti podobné Diablu. Tedy postupný vývoj vašeho hrdiny a herní náplň zaměřená na boj chybět určitě nebudou. Registrace do bety zde.

Ubisoft se nakonec nebál slavnou sérii využít také k přímé konkurenci pro Magic the Gathering Duel of the Planeswalkers a Heroes se nám tak podívají skrze hru Might & Magic: Duel of Champions také do světa karetních her. Hlavní principy by měly vyloženě kopírovat slavné Magicky a celý titul bude pouze zabalen do typického Heroes hávu. Podle konference Ubisoftu je v Německu a Anglii již dostupná beta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama