Hodnocení Fallout 76 na Steamu
Fallout 76 Novinka Hodnocení Fallout 76 na Steamu

Hodnocení Fallout 76 na Steamu

Martin Pritula

Martin Pritula

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Podařilo se Bethesdě napravit pošramocenou reputaci?

Reklama

Po velmi dlouhé době od vydání Falloutu 76 jsme se konečně dočkali vydání očekávaného updatu Wastelanders spolu s vydáním hry na Steam. Jak jistě víte, Bethesda v posledním updatu přidala do hry příběhovou linku, NPC a mnoho dalšího.

Současné hodnocení hráčů na Steamu činí 74 %, což není vůbec špatné, budeme-li brát v potaz fakt, že spousta uživatelů zanechává negativní recenzi jen za účelem tato hodnocení srazit. Většina hráčů si cení snahy Bethesdy a chválí ji za to, že se o hru stále neúprosně starají. Názory na samotný update jsou takřka pouze pozitivní a všichni chválí přidání NPC, přičemž dle spousta hráčů jsou interakce s nimi a samotné dialogy dokonce lepší, než ve Falloutu 4.

Na druhou stranu si stěžují na velmi špatný chod hry i na silných sestavách, bugy a případné pády hry, stížnosti stále padají také na grafickou stránku. I tak to ale vypadá, že s příchodem tohoto updatu Bethesda u hráčů zabodovala a podařilo se jim z původně velice špatně přijatého titulu udělat něco, co si od tohoto titulu fanoušci slibovali.

Náš redakční Fallout 76 veterán pro vás již také chystá svoji recenzi.

Hru můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama