Hogwarts Legacy by mohlo vyjít v září
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy by mohlo vyjít v září

Hogwarts Legacy by mohlo vyjít v září

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Naznačuje to chystaná doprovodná kniha.

Reklama

Ohledně Hogwarts Legacy, tedy open-world RPG z populárního světa čar a kouzel, se toho v poslední době namluvilo relativně mnoho, kdy se především řešilo datum vydání.

V lednu se tak objevily neoficiální informace o tom, že vývoj nejde úplně podle představ a kvůli tomu má hra dorazit až v roce 2023. Následně ale došlo na zveřejnění oficiálních materiálů na stránce Wizarding World, kde bylo jasně uvedeno, že se vydání stále chystá na tento rok, kdy navíc insider AccountNGT pronesl, že vývoj postupuje dobře a hry bychom se měli dočkat ve třetím čtvrtletí.

A právě ono zmíněné třetí čtvrtletí tohoto roku se nyní jeví ještě reálněji, jelikož stránka The Rowling Library přišla s informacemi o chystané doprovodné knize The Art and Making of Hogwarts Legacy, jejíž autorkou je Jody Revenson, která v minulosti přinesla třeba díla, jako je Bestiář Harryho Pottera či Harry Potter: Magická místa z filmu.

Zajímavé na této knize následně je, že má vyjít 6. září 2022, kvůli čemuž se dá předpokládat, že v tomto období dorazí i právě samotná hra.

Aktuálně se pak spekuluje o 1. září, kdy tento den by byl vhodný už jenom kvůli tomu, že se během něho studenti vrací do Bradavic, aby započali nový školní rok.

Na oficiální potvrzení či vyvrácení těchto domněnek si ovšem stále musíme počkat.

Hra je každopádně chystaná pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Předobjednávku lze vytvořit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama