Hogwarts Legacy již brzy dostane očekávanou letní aktualizaci
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy již brzy dostane očekávanou letní aktualizaci

Hogwarts Legacy již brzy dostane očekávanou letní aktualizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hráči se dočkají foto módu i dosud exkluzivního questu.

Reklama

Ačkoli se vývojáři ze studia Avalanche Software s největší pravděpodobností přesunuli k zatím oficiálně nepotvrzenému novému projektu, tak úplně nezapomínají ani na v únoru loňského roku vydané Hogwarts Legacy. Výsledkem jejich snažení je chystaná větší aktualizace, která nově odhalila podrobnosti. V první řadě se hráči dočkají již delší dobu vzpomínaného foto módu. Dále se vývojáři rozhodli v rámci updatu vydat quest Haunted Hogsmeade Shop na všech platformách.

Tento exkluzivní úkol je až dosud v rámci již před vydáním dohodnuté exkluzivity k dostání pouze na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5. Kromě těchto dvou novinek se hra dočká přidání několika kosmetických předmětů, které si můžete prohlédnout níže. Autoři naopak v seznamu novinek vůbec nezmiňují režim New Game +, jehož absenci fanoušci v diskuzích často připomínají. Letní aktualizace do Hogwarts Legacy dorazí 6. června ve verzích pro PC i konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Hogwarts Legacy již brzy dostane očekávanou letní aktualizaci
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama