Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy konečně míří na Nintendo Switch

Hogwarts Legacy konečně míří na Nintendo Switch

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se, jak hra vypadá Switchi.

Reklama

Oceňované akční RPG Hogwarts Legacy se již brzy po několika odklad konečně podívá na konzoli Nintendo Switch. Poslední plánovaný port doplní již dříve vydané verze pro PC (Steam) i konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S, kde hra vyšla v první polovině aktuálního roku. Vývojáři ze studia Avalanche Software bezprostředně před vydáním zveřejnili vůbec první trailer, který ukazuje v akci právě verzi pro Nintendo Switch.

Už od jejího oznámení bylo zřejmé, že se bude jednat o verzi s řadou kompromisů, která z pohledu grafiky rozhodně neohromí. Vzhledem k značně omezenému výkonu Switche ale výsledek nepůsobí nijak tragicky. Je však otázkou, jak na tom bude hra z hlediska frameratu. Odpověď bychom se měli dozvědět již 14. listopadu, kdy Hogwarts Legacy na přenosnou konzoli od Nintenda zamíří. Bližší informace o samotné hře můžete načerpat v naší recenzi.

Hogwarts Legacy konečně míří na Nintendo Switch
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama