Hogwarts Legacy možná předčasně odhalilo datum vydání
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy možná předčasně odhalilo datum vydání

Hogwarts Legacy možná předčasně odhalilo datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vydáme se do Bradavic opravdu již letos?

Reklama

Očekávané RPG Hogwarts Legacy by po několika odkladech mělo opravdu vyjít ještě v průběhu letošního roku. Samotní vývojáři ale zatím přesné datum vydání nesdělili. Zajímavá indicie ohledně data vydání se dnes objevila na stránkách britské mutace obchodu Amazon.

Konkrétně došlo ke zveřejnění data vydání oficiálního art booku ke hře. Tento produkt si šlo předobjednat už v minulosti, ale až dosud u něj bylo uvedeno datum vydání 31. prosince, což je tradiční placeholder. Nyní ale bylo datum aktualizováno na 6. prosince, což už zní jako reálné datum vydání.

Hogwarts Legacy možná předčasně odhalilo datum vydání

Vzhledem k tomu, že se jedná o oficiální art book, tak by dávalo smysl, kdyby vyšel ve stejný čas jako samotná hra. Podobný art book/kompedium doprovodí vydání hry Gotham Knights, což je další očekávaný titul od vydavatelství Warner Bros. Minimálně v tomto případě má tento art book i samotná hra identické a již oficiálně potvrzené datum vydání.

Datum 6. prosince navíc vychází na úterý. Právě v úterý vyšly v poslední době všechny velké hry od Warner Bros. Kromě chystaného Gotham Knights to v minulosti byly tituly jako MultiVersus, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Back 4 Blood. Na oficiální potvrzení nebo vyvrácení tohoto data si přesto ještě zřejmě budeme muset nějaký čas počkat.

Hogwarts Legacy zamíří na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama