Hogwarts Legacy na Switch dorazí o něco později
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy na Switch dorazí o něco později

Hogwarts Legacy na Switch dorazí o něco později

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vlnu letních veder s ním nepocítíte.

Reklama

Hogwarts Legacy se stal jedním z největších hitů letošního roku. A jeho úspěšné tažení pokračuje. Vydařila se podle všeho také verze pro PlayStation 4 a Xbox One, čehož má komunita radost. O něco méně některé její členy potěší skutečnost, že na verzi zacílenou na Nintendo Switch si budou muset počkat o nějaký ten pátek déle. Došlo totiž k jejímu odkladu, což je jistě smutné, avšak občas právě tato cesta představuje ideální volbu v případě, že chcete mít následně k dispozici hru, která není ve špatném technickém stavu.

Hogwarts Legacy na Switch dorazí o něco později

Pro tvůrce má být verze pro Nintendo Switch velmi důležitou, takže je odklad do jisté míry logickým krokem. Ladění jistě probíhá naplno, je však otázkou, jak moc lze Hogwarts Legacy optimalizovat na tuto konzoli, protože ta sama o sobě trpí častými problémy v rámci optimalizace her nepocházejících vyloženě ze stáje Nintenda a ve výsledku ani u těch není jistota, že pojedou naplno. Fandové na Nintendo Switch se však na výlet do Bradavic mohou těšit už 14. listopadu 2023. Tedy v případě, že nedojde k dalšímu odkladu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama