Hogwarts Legacy odhaluje grafické režimy na konzolích
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy odhaluje grafické režimy na konzolích

Hogwarts Legacy odhaluje grafické režimy na konzolích

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

24
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Z čeho budou moci hráči na konzolích PS5 a Xbox Series X/S vybírat?

Reklama

Před několika hodinami jsme se dočkali odhalení HW nároků pro PC verzi očekávaného akčního RPG Hogwarts Legacy, o čemž jsme vás informovali v samostatné novince. Nyní se k nám prostřednictvím oficiální podpory vydavatelství Warner Bros. Games na Twitteru dostávají také informace o zobrazovacích režimech na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Zástupci Warner Bros. prozradili, že bude na výběr z několika grafických nastavení. Blíže byly představeny dva režimy, mezi kterými si pravděpodobně bude vybírat většina hráčů. K dispozici bude jednak Fidelity režim, který cílí na 30fps a neupřesněné vyšší rozlišení (pravděpodobně 4K). Jeho alternativu bude tvořit Performance režim, jenž nabídne hraní v 60fps výměnou za nižší rozlišení.

Zároveň jsme se dozvěděli, že hra bude podporovat technologii VRR (variable refresh rate), která dokáže na podporovaných zobrazovacích zařízeních dynamicky přizpůsobovat obnovovací frekvenci.

Hogwarts Legacy vychází 10. února na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Vydání verzí pro starší konzole PlayStation 4 a Xbox One bylo po nedávném odkladu posunuto na 4. dubna. V přípravě je také verze pro Nintendo Switch, které by se hráči měli dočkat 25. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama