Hogwarts Legacy odhaluje herní dobu a další zajímavé podrobnosti
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy odhaluje herní dobu a další zajímavé podrobnosti

Hogwarts Legacy odhaluje herní dobu a další zajímavé podrobnosti

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na internet unikl art book.

Reklama

Akční RPG Hogwarts Legacy se před několika dny pochlubilo oficiálními HW požadavky a grafickými režimy pro konzole. Dnes se k nám neoficiální cestou dostávají další zajímavé informace o hře, která se v uplynulém týdnu jenom díky předobjednávkám vyhoupla na první místo prodejnosti na Steamu.

Čerstvé podrobnosti pocházejí z uniklého art booku, jehož obsah se dostal předčasně na veřejnost. Níže si můžete prohlédnout několik jeho obrázků. Pravděpodobně nejzásadnější informace, která z uniklého art booku vzešla, se týká herní doby.

Dohrání hlavní příběhové linky má zabrat přibližně 35 hodin. Jelikož se ale bavíme o RPG s větším množstvím vedlejších úkolů a doplňkových aktivit, tak by se kompletní dohrání na 100 % mělo vyšplhat na 70 hodin. Další informace už můžeme považovat za lehké spoilery.

Dozvěděli jsme se, že bez ohledu na zvolenou kolej a rozhodnutí v dialozích se v určité fázi hry na chvíli podíváte do Azkabanu. Důležitou součástí hry bude učení se nových kouzel. Například známé zaklínadlo Avada Kedavra se ale vaše postava naučí v jedné z vedlejších misí až po dokončení hlavní dějové linky.

Z pohledu vedlejších aktivit se můžete těšit na téměř 100 merlinových logických hádanek, které vyřešíte využitím různorodých kouzel. Rovněž jsme se dozvěděli, že na koštěti se bude možné pohybovat pouze mimo samotné Bradavice. Art book má dále uvádět zmínku o změnách herní mapy v průběhu vývoje. Údajně došlo ke zmenšení mapy o čtvrtinu, což odnesly některé lokace, které by se však mohly později vrítit ve formě dodatečného rozšíření.

Hogwarts Legacy vychází 10. února na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Vydání verzí pro starší konzole PlayStation 4 a Xbox One je v plánu na 4. dubna. V přípravě je také verze pro Nintendo Switch, které by měla vyjít 25. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama