Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy představuje jednotlivé společenské místnosti

Hogwarts Legacy představuje jednotlivé společenské místnosti

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaká kolej reflektuje váš vkus nejlépe?

Reklama

RPG Hogwarts Legacy ze světa čar a kouzel vyhlíží jistě nejeden fanoušek brýlatého čaroděje, kdy snad všichni doufají, že se bude jednat o ten vytoužený kvalitní titul, který si tato značka rozhodně zasluhuje.

Každopádně ve hře se ujmete role vámi vytvořeného studenta, jenž bude navštěvovat Bradavice, kdy kromě řešení různých větších problémů se nesmí zapomenout ani na ty povinnosti studentské.

No a každý student musí patřit do některé z místních kolejí, kdy každá pro své členy také nabízí vlastní společenskou místnost, kde je možné si na nějakou tu chvíli odpočinout.

A právě tyto společenské místnosti nám představuje nová série videí.

V náhledu si tak lze prohlédnout tu pro Nebelvír, zatímco níže naleznete místnost zmijozelskou, obě zachycující tu správnou atmosféru.

Samozřejmě se ale nezapomnělo ani na Mrzimor, nabízející trochu rustikálnější vzhled, zatímco Havraspár vás přenese do věru pěkně zařízené věže.

Hogwarts Legacy dorazí 10. února na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Potvrzená je i verze pro Switch, avšak ta vyjde později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama