Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy představuje v novém videu ředitele Bradavic

Hogwarts Legacy představuje v novém videu ředitele Bradavic

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jde o předka Siriuse Blacka, kterému svůj hlas propůjčil Simon Pegg.

Reklama

Vývojáři ze studia Avalanche Software dnes zveřejnili nové video z připravovaného RPG Hogwarts Legacy. Prostor v něm dostal herec Simon Pegg, který ve hře namluvil samotného ředitele bradavické školy Phinease Nigelluse Blacka. Jedná se o prapradědečka v knihách a filmech dobře známého Siriuse Blacka.

V tomto směru je opět důležité připomenout, že se příběh Hogwarts Legacy odehrává stovky let před knihami a filmy o Harrym Potterovi. Simon Pegg o své postavě mluví jako o nejméně oblíbeném řediteli Bradavic v historii této kouzelnické školy. Alespoň dle výše přiloženého popisu by se tedy rozhodně nemělo jednat o úplně kladnou a mezi studenty populární osobu.

O Hogwarts Legacy se v posledních dnech hodně mluví také v souvislosti s velkým množstvím předobjednávek, díky kterým se hra stala aktuálně nejprodávanějším titulem na Steamu, o čemž jsme vás informovali v samostatné novince.

Hogwarts Legacy vychází 10. února na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Později hra zamíří také na konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Hogwarts Legacy představuje v novém videu ředitele Bradavic
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama