Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy ukázalo v nových záběrech z hraní souboje i let na koštěti

Hogwarts Legacy ukázalo v nových záběrech z hraní souboje i let na koštěti

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na podrobné záběry z hraní.

Reklama

Autoři připravovaného RPG Hogwarts Legacy ze studia Avalanche Software dnes na speciálním streamu ukázali v pořadí již druhé delší záběry z hraní. V úvodních minutách se vývojáři zaměřili na prezentaci otevřeného světa, ve kterém se budete moci pohybovat na koštěti nebo vlastním zvířeti. V akci můžete vidět hypogryfa.

Zástupci studia rovněž ukázali slibovanou změnu ročního období. Kromě střídání ročních období hra nabídce i cyklus dne a noci. Minimálně podle nespočtu různých ikon na minimapě bude podle všeho k dispozici velké množství různých úkolů a aktivit.

V další části gameplay záběrů můžete vidět ukázku soubojového systému v jedné z arén. Prezentovaná Dark Arts Battle Arena bude k dostání exkluzivně pro majitele deluxe edice. V samotný soubojích s různorodými nepřáteli hraje prim především hůlka, lektvary a další položky z vašeho inventáře. Minimálně v případě soubojů v arénách si každopádně na nedostatek akce asi stěžovat nebudete.

Závěrečná část streamu se nesla ve znamení vaší „základny“, kterou si budete moci do nejmenších detailů přizpůsobit dle vlastních preferencí. Kromě interiéru se váš domov pochlubí i venkovní část, ve které se například budete moci start o svoje zvířata.

Hogwarts Legacy vyjde 10. února na PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Majitelé deluxe edice se ke hře dostanou již 7. února. Vlastníci starších konzolí si budou moci z důvodu čerstvě oznámeného odkladu, o kterém jsme vás informovali v samostatné novice, počkat o něco déle. Verze pro PlayStation 4 a Xbox One vyjdou 4. dubna. Hráči na Nintendu Switch se hry dočkají dokonce až 25. července.

Záznam více než půl hodiny dlouhého vysílání si můžete prohlédnout výše v náhledu. Jak se vám Hogwarts Legacy zamlouvá?

Hogwarts Legacy ukázalo v nových záběrech z hraní souboje i let na koštěti
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama