Hogwarts Legacy utržilo už více než 1 miliardu dolarů
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy utržilo už více než 1 miliardu dolarů

Hogwarts Legacy utržilo už více než 1 miliardu dolarů

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

A jeho úspěšné tažení stále není u konce.

Reklama

Jasnou ukázkou úspěchu se letos bezpochyby stalo akční RPG Hogwarts Legacy. Za pouhé tři měsíce se mu totiž podařilo překročit více než 1 miliardu dolarů, díky 15 milionů prodaných kusů. Tento úspěch překročil všechna očekávání tvůrců, o více než 256 %, což jí jistě namotivuje k tomu, aby z tohoto vesmíru vypustila do světa v budoucnu co největší množství her.

Hogwarts Legacy utržilo už více než 1 miliardu dolarů

Je nutno podotknout, že Hogwarts Legacy dosud nebylo dostupné na PS4 a Xbox One, takže lze počítat s tím, že čísla půjdou ještě rapidně nahoru. A ani poté co se prodá dostatek kusů na těchto platformách nemusí prodeje polevit. Stále ve hře totiž bude ještě Nintendo Switch, na které tento oslavovaný kousek doputuje 25. července. Zatímco v případě staré generace konzolí představuje optimalizace silnou stránku, je otázkou, jak se tvůrcům povede přenést hru na konzoli společnosti Nintendo. Snad však vše dopadne dobře a i hráči na této platformě si užijí výlet do Bradavic naplno. Sama společnost v tento port podle serveru VGC vkládá velké naděje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama