Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy v nové aktualizaci odemyká dosud exkluzivní misi

Hogwarts Legacy v nové aktualizaci odemyká dosud exkluzivní misi

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra se dočkala také očekávané nové funkce.

Reklama

Vývojáři ze studia Avalanche Software na dnešek naplánovali vydání větší letní aktualizace pro akční RPG Hogwarts Legacy, které vyšlo na PC i konzolích v únoru loňského roku. Bezplatný update v první řadě přináší hráči dlouhou dobu vzpomínaný foto mód, díky kterému budete moci zaznamenat jednotlivé herní momenty. Druhou výraznou novinkou je zpřístupnění vedlejšího úkolu Haunted Hogsmeade, který byl až dosud exkluzivně k dispozici na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5.

Nově si tento quest mohou užít hráči na všech platformách. Při vydání se ozývaly hlasy, podle kterých jde o jeden z nejlepších vedlejších úkolů ve hře. Dále si vývojáři připravili několik kosmetických doplňků, které si můžete prohlédnout níže. Kompletní přehled novinek a změn najdete na oficiálních stránkách. Hogwarts Legacy je k dispozici na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Krabicovou verzi hry si můžete zakoupit v obchodě Alza.cz.

Hogwarts Legacy v nové aktualizaci odemyká dosud exkluzivní misi
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama