Hollow Knight navštíví oblíbenou roguelike Dead Cells
Dead Cells Novinka Hollow Knight navštíví oblíbenou roguelike Dead Cells

Hollow Knight navštíví oblíbenou roguelike Dead Cells

Dominik Tománek

Dominik Tománek

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Ultimátní metroidvania crossover.

Reklama

Dnes vychází bezplatný update Everyone is Here do úspěšné roguelike hitovky Dead Cells z roku 2017. V rámci aktualizace se do hry podívá šestice předmětů spojená s postavami z her podobného metroidvania ražení. Nedávno to na svém Twitteru, pomocí krátkého gifu, oznámili vývojáři Dead Cells, Motion Twins.

V Dead Cells se objeví předměty a schopnosti z následujících titulů: Blasphemous, Skul: The Hero Slayer, Guacamelee, Hyper Light Drifter, Curse Of The Dead Gods a v neposlední řade Hollow Knight.

Někteří hráči očekávali, že Hollow Knight se objeví jako hratelná postava, to se však podle vývojářů nekoná, protože se je „příliš stydlivý“. K dispozici bude jeho meč a schopnost zabíjet nepřátele pomocí skoku na hlavu.

Díky zajímavému crossoveru se opět rozhořely diskuze o případných pokračování obou her. O sequelu Dead Cells zatím řeč nebyla, jinak je to však v případě Hollow Knighta. V roce 2019 vývojáři ohlásili pokračování Hollow Knight: Silksong, ale od té doby jsme o hře nic neslyšeli. Zatím pouze tušíme uniklé datum vydání, které však nikde nebylo potvrzeno.

Dead Cells je nyní k dispozici pro Android, iOS, PC, PS4, Switch a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama