Horizon Forbidden West: Burning Shores Novinka Horizon Forbidden West se dočkalo oznámení PC verze i kompletní edice

Horizon Forbidden West se dočkalo oznámení PC verze i kompletní edice

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

19
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Známe datum vydání.

Reklama

Společnost Sony dnes prostřednictvím oficiálního PlayStation blogu oznámila kompletní edici hry Horizon Forbidden West, která vyšla v základní verzi v únoru loňského roku pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5. Na původní hru navázalo studio Guerrilla Games letos v dubnu příběhovým rozšířením Burning Shores, které je dostupné exkluzivně na PS5.

Představená kompletní edice nabídne v rámci jednoho balíčku jak základní hru, tak i zmíněné DLC Burning Shores. Součástí edice bude také digitální komiks, soundtrack, artbook a několik in-game oblečků a dalších bonusů. Na PlayStation 5 se Horizon Forbidden West: Complete Edition podívá již příští týden 6. října. Cena byla stanovena na 70 eur.

Vývojáři zároveň oznámili, že kompletní edice vyjde začátkem příštího roku také na PC, kde hra zažije svou premiéru. Titul si již nyní můžete přidat do seznamu přání na Steamu. O vývoj PC portu se postará studio Nixxes Software, které v minulosti přineslo PC verze her jako Horizon Zero Dawn Complete Edition, Marvel's Spider-Man Remastered, Marvel's Spider-Man: Miles Morales nebo Ratchet & Clank: Rift Apart.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama