Horizon Zero Dawn Complete Edition potvrzeno na PC
Horizon: Zero Dawn Novinka Horizon Zero Dawn Complete Edition potvrzeno na PC

Horizon Zero Dawn Complete Edition potvrzeno na PC

Johny

Johny

79
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Jason Schreier svými leaky opět nezklamal.

Reklama

Před nedávnem jsme psali o tom, že zdroje známého redaktora Kotaku, Jasona Schreira, mluvily o existenci plánů PC verze hry Horizon Zero Dawn. Jak to tak bývá, Jason Schreier má velmi spolehlivé kontakty, a dnešek je tomu dalším důkazem.

Horizon Zero Dawn Complete Edition byl oznámen pro PC na Twitteru a blogu PlayStationu. Hru již také můžete najít i na Steamu.

Na blogu PlayStationu se objevil rozhovor s bývalým generálním ředitelem společnosti Guerrilla stojící za vývojem této hry. Hermen Hulst, který je nyní hlavou Worldwide Studios PlayStationu, potvrdil, že se hra na PC objeví v létě a další novinky o této verzi hry máme očekávat v blízké době.

Hermen Hulst v rozhovoru také řekl následující: „Myslím, že je důležité, abychom zůstali otevřeni novým nápadům, jak představit PlayStation dalším lidem, a ukázat jim to, co jim unikalo. A abychom některé lidi uklidnili - vydání jednoho AAA titulu první strany na počítače nutně neznamená, že každá hra nyní vyjde i na PC. Podle mého názoru byl Horizon Zero Dawn v tomto konkrétním případě skvělým kandidátem. Nemáme naplánované dny a data vydání PC verzí her, a nadále zůstáváme stoprocentně oddaní našemu hardwaru."

Horizon Zero Dawn Complete Edition se na PC platformě tedy objeví někdy v létě. Vydavatelem hry na PC je podle její Steam stránky PlayStation Mobile, Inc. Přesnější datum vydání je zatím neznámé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama