Horizon: Zero Dawn dorazí na GOG
Horizon: Zero Dawn Novinka Horizon: Zero Dawn dorazí na GOG

Horizon: Zero Dawn dorazí na GOG

Ondřej Partl

Ondřej Partl

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zakoupíte původní PS4 exkluzivitu v tomto polském obchodě?

Reklama

Horizon: Zero Dawn patří k těm větším původně PlayStation 4 exkluzivitám, které se časem podívaly na osobní počítače, což se stalo letos v srpnu.

Samozřejmě si můžete přečíst i naší recenzi na tuto verzi, v níž si port odnesl 8 bodů z 10 s následujícím shrnutím:

"Velkolepá hra s mimořádnou výpravou, jejíž rozmáchlý příběh po pár hodinách drasticky změní žánr a následně vás provede jedním z nejchytřeji vystavěných světů v herní historii. Zub času občas vykoukne z grafiky i designu hry, ale pořád jde o nejzábavnější bitvy s dinosaury ve hrách, které obohacují jeden z nejpromyšlenějších hardcore sci-fi příběhů. Jsem velmi rád, že se tenhle kousek dostal i za hranice své původní platformy."

Toto vydání však nebylo vůbec bezproblémové, jelikož spousta uživatelů zažívalo krušné chvíle s různými bugy či optimalizací, kdy titul jednoduše neběžel úplně ideálně.

Autoři z Guerrilla Games se nicméně od té doby za pomoci patchů snaží o nápravu, kdy je aktuálně stav daleko lepší (ačkoliv stále není zcela ideální).

Každopádně dodnes jste si PC verzi mohli zakoupit buď v obchodě Steam, případně na platformě Epic Games Store.

To se však brzy změní, jelikož kompletní edice hry 24. listopadu zavítá taktéž na GOG, kde získáte hru bez jakéhokoliv DRM (což ostatně platí i o verzi na Epic Games Store). Taktéž se dočkáme plné podpory GOG Galaxy 2.0.

Co se týče pokračování Horizon Forbidden West, tak ohledně toho jsme se prozatím stále nedočkali žádných dalších informací, takže si musíme vystačit s oznamovací ukázkou, vypuštěnou letos v červnu.

Datum vydání by stále mělo být v roce 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama