Horizon Zero Dawn údajně vyjde na PC
Horizon: Zero Dawn Novinka Horizon Zero Dawn údajně vyjde na PC

Horizon Zero Dawn údajně vyjde na PC

Denis Růžička

Denis Růžička

53
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Spekulace mluví o dalším přechodu PlayStation exkluzivity na PC.

Reklama

Koncem října bylo oznámeno Death Stranding na PC ještě před samotným vydáním hry na PlayStation 4. Dle nejnovějších spekulací to vypadá, že podobný osud by mohl čekat i úspěšný RPG titul Horizon Zero Dawn z roku 2017. Ten by se údajně mohl dostat na PC v únoru, zatímco Death Stranding během léta příštího roku.

O skutečnosti informoval ruský YouTuber Anton Logvinov, který již na začátku letošního roku předpovídal vydání PC verze Death Stranding. V jeho novém videu říká, že oficiální oznámení přijde již brzy a pokud jeho předpověď vyšla v případě nejnovějšího titulu od Kojimy, i tady nějaká ta možnost je.

Studio Guerrilla Games, které stojí za počinem Horizon Zero Dawn toho chystá prý mnohem více. V první řadě se mluví už dlouho o pokračování této hry, pravděpodobně pro novou generaci konzolí a o jakési střílečce. Nejčastěji o dalším dílu ze série Killzone, protože poslední s podtitulem Shadow Fall vyšel v roce 2013. Pokud je to vše pravda, tak minimálně o vydání hry Horizon Zero Dawn bychom se měli dozvědět v následujících týdnech, možná začátkem roku 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama