Novinka Horor Choo-Choo Charles s pavoučím vlakem v hlavní roli nás straší novou ukázkou

Horor Choo-Choo Charles s pavoučím vlakem v hlavní roli nás straší novou ukázkou

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Originální horor s příměsí lokomotivy Tomáše.

Reklama

Na akci Summer Game Fest se objevila celá řada zajímavých hororů. Fanoušci tohoto žánru se dočkali ukázek z her jako Aliens: Dark Descent, Fort Solis, Layers of Fears, Routine nebo The Callisto Protocol.

Na samotnou konferenci navázala akce Day of the Devs showcase, která se zaměřila na ukázky z menších nezávislých titulů. A i mezi nimi se objevil jeden nápaditý horor s názvem Choo-Choo Charles, o kterém nepíšeme poprvé. Hra na sebe výrazně upozornila už vloni na podzim oznamovacím trailerem, který má na oficiálním kanále vývojářů na Youtube k dnešnímu dni více 3,7 milionu zhlédnutí.

Po delší odmlce od zmíněné virální ukázky se nyní titul připomněl novým gameplay trailerem, který odhaluje více ze samotné hratelnosti. Ukázku doprovodil komentářem vývojář Gavin Eisenbeisz, jenž hru z velké části sám pod hlavičkou studia Two Star Games vyvíjí.

Námět Choo-Choo Charles je inspirovaný dětskou obrázkovou knihou Charlie the Choo-Choo od Stephena Kinga, která je zasazena do světa Kingovi knižní fantasy série Temná věž.

Choo Choo Charles je survival horor, ve kterém budete bojovat pro monstru jménem Charles. Jde o kombinaci obřího mechanického pavouka a parní lokomotivy. Právě netradiční protivník byl už při oznámení s nadsázkou přirovnáván k lokomotivě Tomášovi ze známého dětského seriálu, který se jako modifikace a ultimátní protivník často objevuje v řadě hrách včetně posledních dílů série Resident Evil.

Výše přiložený gameplay trailer rovněž ukazuje, že budeme moci při přesunu po otevřeném světě využívat vlastní lokomotivu. Tu bude možné různě vylepšovat. Od vlastní lokomotivy se ale budeme muset čas od času vzdálit, což postavu vystaví značnému nebezpečí.

Choo-Choo Charles by mělo vyjít v průběhu letošního roku na PC i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X. Hru si můžete už nyní přidat do svého seznamu přání na Steamu. Jak se vám titul zamlouvá?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama