Horor Sons of the Forest má nový gameplay trailer
Sons of the Forest Novinka Horor Sons of the Forest má nový gameplay trailer

Horor Sons of the Forest má nový gameplay trailer

Dominik Tománek

Dominik Tománek

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři představili i přibližné datum vydání.

Reklama

V roce 2018 se po přibližně čtyřletém období dostala survival hororovka The Forest od studia Endnight Games z early accessu. Hra se dočkala vřelého přijetí, jak ze strany fanoušků, tak kritiků. Byla tedy jen otázka času, než přijde pokračování. Tvůrci nenechali nic náhodně a přibližně před rokem jsme se tak na Game Awards 2019 dozvěděli o připravovaném sequelu s názvem Sons of the Forest.

Kromě klasického odhalovacího traileru jsem však nic moc nevěděli. Nedávno ale vývojáři vypustili do světa nový trailer. Ten sound designem a střihem evokuje filmy a synťáky režiséra Johna Carpentera. Na slasher horory z osmdesátek krásně odkazuje i moment, kdy si hlavní hrdina nasadí masku. Už z ukázky je tedy jasné, že nejspíše půjde o jiný pohled na žánr zaběhlých survival her. Velmi hezky vypadá i grafické zpracování (můžeme tedy předpokládat release na PS5?) a design zneklidňujících mutantů.

Pevné datum vydání zatím není stanoveno, ale mělo by jít o příští rok. Oznámeny nejsou ani platformy, na kterých se hra objeví (první díl vyšel na PC a PS4) nebo jestli opět půjde o early access.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama