Hororová hra The Persistence již nebude vyžadovat VR headset
The Persistence Novinka Hororová hra The Persistence již nebude vyžadovat VR headset

Hororová hra The Persistence již nebude vyžadovat VR headset

Martin Pritula

Martin Pritula

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Hra vyjde na všech dostupných platformách.

Reklama

Špičkoví nezávislí vývojáři z Firesprite Games v pondělí oznámili, že oceňovaný sci-fi hororový zážitek The Persistence vyjde na PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch a PC už letos v létě. The Persistence nabízí hráčům brutální pojetí survival hororu, který do žánru integruje inovativní prvky designu „rogue“ a jehož chystané vydání na PC a konzole značí první okamžik, kdy se tento děsivý zážitek dostane na ploché obrazovky ve 4K.

Ve hře The Persistence mají hráči za úkol přežít na palubě ztracené hvězdné lodi kolonistů v hlubokém vesmíru v roce 2521. Řečenou loď zaplavily strašlivé a vražedné obludy, které o sobě dávají vědět, zatímco hráči zkoumají, utíkají a bojují v hlubinách neustále se měnícího labyrintu a snaží se s lodí vrátit zpátky na Zemi.

Tato svěží verze hry The Persistence přidává k původní verzi pro VR podporu pro ploché obrazovky a zvyšuje napětí díky propracovanějšímu prostředí a postprocesingovým efektům, které hladce spolupracují s na míru šitým rozhraním a ovládáním. Firesprite Games rovněž uvedli, že hráči, kteří už mají verzi PlayStation®VR, získají tyto funkce prostřednictvím aktualizace na PlayStation®4 bez dalších poplatků.

„Máme radost a moc se těšíme, až tuto hru a svět, který jsme vytvořili, představíme hráčům na nových platformách,“ řekl Graeme Ankers, ředitel a spoluzakladatel Firesprite Games. „The Persistence je hororový zážitek, ve kterém jde o přežití a který je navržen tak, aby hráče od začátku až do konce udržoval v napětí. Díky procedurálně generovanému prostředí kolem nich nejsou žádné dva průchody hrou stejné, takže nebezpečí nikdy nečíhá na stejném místě.“

Herní vydavatel Perp Games letos v létě vydá krabicové verze na tři konzolové platformy souběžně s digitálním vydáním přímo od Firesprite Games.

„Firesprite vytvořili úžasně atmosférickou, napínavou a nesmírně zábavnou hru a my jsme se rádi chopili příležitosti představit The Persistence novému publiku napříč všemi formáty,“ dodává Rob Edwards, ředitel Perp Games.

Vlastnosti hry:

  • Brutální pojetí žánru survival horror, který integruje prvky designu „rogue“ a posouvá hranici ještě dál.
  • Procedurálně generované fáze, které se mění s každým průchodem hrou a vytvářejí labyrintový zážitek, čímž se umocňuje napětí.
  • Žijte, umírejte, opakujte. Hrajte, zatímco se na loď dostávají desítky různých klonů, z nichž každý má potenciál být silnější než ten předchozí.
  • Na míru šité ovládání, rozšířená prostředí a post-procesingové efekty na PC, PS4 a XBOX přinášejí věrnější hororovou atmosféru všem fanouškům žánru.
  • The Persistence vyjde na PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch a PC v letních měsících tohoto roku.

Podívejte se na nový oznamovací trailer!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama