The Chant Novinka Hororovka The Chant v přehledové ukázce hratelnosti

Hororovka The Chant v přehledové ukázce hratelnosti

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zvrtnutí spirituální cesty.

Reklama

Celek Brass Token nám začátkem listopadu přinese hororovku The Chant, v níž se podíváme na odlehlý ostrov, na němž se hlavní osazenstvo chce vydat na spirituální očistnou cestu, avšak klasicky se to zvrtne a odstartuje boj o holé přežití se špetkou kosmického hororu.

O hutnou atmosféru a podivné výjevy by tedy nemělo být nouze, avšak důležité samozřejmě je, jak se to bude hrát. A to vám poměrně detailně vysvětlí nejnovější přehledová ukázka (v náhledu).

Ostrov vám nabídne hromadu cestiček a zákoutí, které lze prolézat a nacházet v nich různé zdroje a sběratelské předměty. Také ale budete odkrývat minulost a řešit jednotlivé hádanky, které vám umožní postoupit dál. Nechybí ale ani dialogové volby či meditace, kdy tyto a další věci ovlivňují schopnosti hlavní hrdinky, které je možné i vylepšovat. Čas od času ale dojde i na nějaké ty souboje s místní nebezpečnou cháskou, v nichž využijete rozličné spirituální zbraně. Zdroje jsou však omezené, tudíž občasný útěk není špatnou volbou. Vaše počínání navíc může vyvrcholit několika možnými konci.

The Chant vyjde 3. listopadu na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Dojmy z hraní si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama