Hotfix 1.24 pro Gran Turismo Sport
Gran Turismo Sport Novinka Hotfix 1.24 pro Gran Turismo Sport

Hotfix 1.24 pro Gran Turismo Sport

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

Platformy PlayStation PlayStation 4

Oprava řazení u Mercedesu F1 z minulé aktualizace, opravy polepů, úpravy výpočtů ve Sport módu a nové pózy pro avatara ve Směnárně.

Reklama

Aktualizováno: Na konci července jsme obdrželi doposud největší aktualizaci pro Gran Turismo Sport a o týden později doputoval hotfix 1.24 o velikosti 150 MB. Ten nepřináší do hry nic nového a pouze opravuje chyby.

Jak se občas u vývoje software stává, jedna oprava vyvolá dvě nové chyby. A tak rekordy zaregistrované před resetem žebříčků v aktualizaci 1.21 nebyly po aktualizaci 1.23 správně aktualizovány. Verzi 1.22 tvůrci přeskočili.

Dále byl opraven problém s polepy na Mazdě 787B a chybné zobrazování poznávací značky na Hondě S660. A pochopitelně došlo i na opravu chyby editorů polepů. Pokud jste ve verzi 1.23 vytvořili vlastní verzi helmy, tvůrci doporučují ji po aplikaci záplaty 1.24 znovu nahrát na servery, aby došlo k opravě zobrazení při pohledu zezadu.

Nově představená formule Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+ 2017 bohužel po svém uvedení v minulé aktualizaci měla chybu s řazením dolů při brzdění. Toto bylo opraveno.

Dále došlo k úpravám nastavení výpočtu RV (rovnováhy výkonu) ve Sport módu kvůli finální sezóně FIA Online Championship. Povětšinou jde o změny okolo jednoho procenta u 22 vozidel kategorií Gr.3 a Gr.4. Největší změnou prošel Megane Trophy Gr.4, který dostal +2 procenta penalizaci ke své hmotnosti. Podrobný seznam naleznete zde.

Kromě toho došlo k aktualizaci Směnárny mílových bodů. Již počtvrté tak mají hráči možnost si koupit Chevrolet Corvette Gr.3, který ovšem nyní stojí 4000Mi, zatímco předtím v akci stával 2500Mi. A opět jsme se dočkali spousty nových póz pro avatara řidiče, které díky minulé aktualizaci můžete použít ve foto módu Scapes.

Gran Turismo Sport si můžete koupit na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: GTplanet.net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama