Hra Destroy All Humans! se hlásí o pozornost
Destroy All Humans! Novinka Hra Destroy All Humans! se hlásí o pozornost

Hra Destroy All Humans! se hlásí o pozornost

Denis Růžička

Denis Růžička

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Kultovní klasika z roku 2005 dostane remake.

Reklama

Destroy All Humans! je akční adventura zasazena do roku 1959 ve Spojených státech. Původně na hře pracovalo Pandemic Studios. Následně byla vydána společností THQ v roce 2005. Tato legendární kultovka, však dostane svůj remake, který vyjde již příští rok na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pracuje na něm německé studio Black Forest Games v Unreal Enginu 4.

Samotný trailer, který vydalo THQ Nordic, je velmi pěkně udělaný a začíná poměrně drsně, ale následně se hodí do takové pohodovější noty, kdy hlavní mimozemšťan Crypto začíná celou jeho invazi s humorem.

Cílem je udržet stále stejnou kvalitu, humor, pocit nostalgie a jedinečný příběh z 50. let, kdy Zemi postihla invaze mimozemšťanů, kteří chtějí zničit lidstvo. Jak už jsem naznačil, hlavním protagonistou a zároveň postavou, které se chopíte, je zlý mimozemšťan Crypto. Za něj a za pomocí třeba létajícího talíře, jedinečných zbraní a telekineze budete terorizovat celé město, ničit a bombardovat budovy, snažit se svrhnout vládu USA, tedy jednoduše, dělat lidem ze života peklo.

Jelikož jde o remake, čeká nás menší aktualizace hlavní postavy. Crypto je více živý, má lepší bojové a letecké zkušenosti a jeho psychické dovednosti mohou být použity s jeho zbraněmi. Vše v kompletně novém kabátku, který však bude věrný svému originálu, a to již v roce 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama