Hra Judgment byla v Japonsku stažena z obchodů kvůli herci
Judgment Novinka Hra Judgment byla v Japonsku stažena z obchodů kvůli herci

Hra Judgment byla v Japonsku stažena z obchodů kvůli herci

Denis Růžička

Denis Růžička

5
Platformy PlayStation PlayStation 4

Evropská a americká verze hry od tvůrců Yakuzy v ohrožení.

Reklama

Yakuza, poměrně úspěšná série od Segy, která se dočkala hned několik dílů. Nejnovějším přírůstkem do série byl spin-off z minulého roku s názvem Judgment. Ten byl dostupný zatím v Japonsku a na evropskou verzi mělo teprve dojít. To se ale možná změní.

Kvůli nedávnému incidentu byla hra Judgment stažena z japonských obchodů a aktuálně není dostupná. Za vše může Pierre Takki, jeden z japonských dabérů, který namluvil postavu ve hře jménem Kyohei Hamura. Ten byl totiž včera v noci zatčen tokijskou policií.

Podle Mainichi News bylo Takkiho auto a jeho dům prohledáván vyšetřovateli, na základě jakéhosi varování, ale nikde nic nalezeno nebylo. Avšak po testu moči se ukázalo, že Pierre užíval kokain, což naprosto porušuje veškeré zákony v Japonsku.

Pierre Takki se později přiznal, že užíval malé množství této drogové látky. Vyšetřovatelé nyní zkoumají i jeho mobilní telefon, zda nenajdou více informací o užívání drog, případně jeho dealera. Pierre by si podle Japan Times mohl odsedět až sedm let ve vězení.

Na evropskou a americkou verzi hry mělo dojít letos v červnu. Nepadlo však ani jedno slovo o tom, zda se s tím pořád počítá kvůli tomuto incidentu. Je možné, že bude vydání odsunuto a Sega bude muset hru upravit, včetně vyobrazení postavy Kyohei Hamura ve hře.

V poslední řadě může být v ohrožení jeho dabing Olafa v pohádce Ledové království 2, která se dočká svého druhého dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama