Hráč Call of Duty dostal ban, šel si stěžovat do kanceláří Activisionu
Call of Duty Novinka Hráč Call of Duty dostal ban, šel si stěžovat do kanceláří Activisionu

Hráč Call of Duty dostal ban, šel si stěžovat do kanceláří Activisionu

Adam Král

Adam Král

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vyřešení problému se nedostavilo.

Reklama

Na vydání Call of Duty Modern Warfare 2 se těšila spousta hráčů. Přesto to některé hráče neodradilo od nevhodného chování či podvádění. Jeden případ banu ve hře popisuje uživatel Redditu. Ten ve svém smazaném příspěvku tvrdí, že dostal ban, a tak nemohl nejnovější díl hrát. Protože se ale jednalo o očekávanou hru, fanoušek zaplatil dalších 70 dolarů a koupil si jí znovu, aby dostal další zákaz hraní.

Dva zákazy nebyly uživateli zrovna po chuti. Rozhodl se proto, že celou situaci vyřeší přímo s vývojáři z Activision Blizzard a vydal se do jejich sídla v texaském Austinu. Tam narazil na člena ochranky, kterého se zeptal, zdalipak může dovnitř. Odpověď zněla, že nemůže, ale pokud něco potřebuje, on to klidně zařídí. Hráč tak znovu popsal svůj problém, aby k němu o pár minut později přišel ten samý člen ochranky s tím, že mu vývojáři nepomohou, protože nemají dostatek zaměstnanců. Vyřízení tak může trvat týdny.

Hráč Call of Duty dostal ban, šel si stěžovat do kanceláří Activisionu

Poté, co hráč vyjádřil své naštvání s tím, že za hru celkově utratil 140 dolarů (3 500 Kč) mu člen ochranky řekl, že nemůže tak vyvádět kvůli videohře a ať je trpělivý. Jeden z vývojářů se k celé situace vyjádřil na Twitteru.

Zaměstnanci dostávají okolo patnácti dolarů na hodinu a stejně si nemohou dovolit zaplatit nájem, který sdílí s dalšími lidmi. Prosím, nenavštěvujte vývojáře v jejich kancelářích. Nepomůže to a my se bojíme o naše bezpečí.

Spousta uživatelů hráče podporuje s tím, že hra nemá žádnou fungující podporu. Další mu naopak vyčítají, že je hysterický kvůli hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama