Fortnite Novinka Hráč ovládl bojiště ve Fortnite pouze za pomoci hlasu

Hráč ovládl bojiště ve Fortnite pouze za pomoci hlasu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Skrze příkazy rovnou k výhře.

Reklama

Hry je možné hrát různě. A o Fortnitu to platí dvojnásob. Hráč DeadlyPG kupříkladu absolvuje zápasy pouze za pomoci hlasu. Není to však způsobeno tím, že by chtěl testovat schopnosti svých protivníků, nýbrž skutečností, že trpí svalovou atrofií, která mu znemožňuje hrát jakýmkoliv z klasických způsobů. Fascinující na tomto hráči je skutečnost, že i přes svůj hendikep dokáže zápasy relativně slušně vyhrávat. Navíc se nepouští do režimu bez budování, ale vrhá se vstříc klasické verzi Fortnite, jež vyžaduje jistou míru budovatelského umění.

K hraní užívá DeadlyPG speciální program, který mění jeho příkazy v herní akce, takže každé pronesené slůvko má vliv na následující minuty. Dá se říct, že tento hráč je dalším z řady, kteří světu ukazují, že hraní je takřka pro každého. Stačí pouze chtít nalézt cestu a mít titul, jenž je přístupný, což Fortnite bezesporu v jistých ohledech je.

Hráč ovládl bojiště ve Fortnite pouze za pomoci hlasu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama