Hráči v Call of Duty: Modern Warfare 2 nemají možnost na Xboxu a PC vypnout crossplay
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Hráči v Call of Duty: Modern Warfare 2 nemají možnost na Xboxu a PC vypnout crossplay

Hráči v Call of Duty: Modern Warfare 2 nemají možnost na Xboxu a PC vypnout crossplay

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na PlayStationu si můžete funkci vypnout bez omezení.

Reklama

Call of Duty: Modern Warfare 2 je venku a hráči pomaličku přicházejí na nedostatky nově vydaného díla. Jedním z vyloženě aktuálních nešvarů, je minimálně pro vlastníky hry na PC a konzolích Xbox skutečnost, že nemají možnost vypnout crossplay (hraní s hráči z dalších platforem). Na celé situaci je zajímavé, že majitelé na PlayStation mohou tuto funkci zapínat a vypínat, jak se jim zlíbí, díky čemuž se mají možnost vyhnout, jak hraní proti lidem, kteří operují s myší, tak i cheaterům, jichž už nyní není na počítačích vůbec málo. Velmi zvláštní je taktéž skutečnost, že funkci nelze vypnout na PC, jehož uživatelé kvůli tomu musí naopak čelit aim assistu, s nímž se do bitvy vydávají majitelé konzolí.

Problematika nemožnosti vypnout crossplay, která trápí Call of Duty: Modern Warfare 2 není však v rámci série novinkou. Setkat se s ní můžete také v Call of Duty: Warzone, kde hráči na Xbox musí mít crossplay při spuštění zápasu zapnutý, zatímco vlastníci konzolí od PlayStation si ho mohou bez limitací vypnout. Na Xbox jste schopni docílit vypnutí jen za cenu různých nepříjemných dopadů, mezi něž lze zařadit kupříkladu větší čekací doby na hru. Společnost Activision byla kvůli těmto nedostatkům oslovena už dříve magazínem The Verge, zatím na situaci nereagovala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama