Hráčům Fortnite se nelíbí přidání skinu sériového vraha
Fortnite Novinka Hráčům Fortnite se nelíbí přidání skinu sériového vraha

Hráčům Fortnite se nelíbí přidání skinu sériového vraha

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Michael Myers podle některých do hry pro děti nepatří.

Reklama

Fortnite je hrou, která do jisté míry míří na mladší publikum. Někdo by dokonce řekl, že je orientovaná na děti. Proto je pro určité procento hráčů nepříjemným překvapením přidání Michaela Myerse, což je sériový vrah z oblíbené hororové série Halloween slavící letos 45 let od svého vzniku. Ano, drsného chlápkovi s řádně nabroušeným kuchyňským nožem se podařilo dostat i do tohoto univerza. Jeho příchod je vnímán dosti rozporuplně. Jeden z hráčů uvedl kupříkladu toto.: "Přidávají Michaela Myerse do Fortnite. Sériový vrah do hry pro děti. Prostě další vážná a cool postava zničena."

Hráčům Fortnite se nelíbí přidání skinu sériového vraha

Jiný poukazoval zase na skutečnost, že se nejedná zrovna o největšího dobráka: "Copak nevědí, co Michael dělá?" Ne všichni ale vnímají přidání Myerse jako něco negativního. Určité části se vložení tohoto brutálního vraha líbí: "Bude to zabijácky dobrá zábava". Celkově je jeho přidání diskutabilním krokem, v minulých letech byly hororové postavy vnímány daleko pozitivněji. Tak uvidíme, koho nám tvůrci nabídnou v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama