Mortal Kombat 11 Novinka Hraní za Ramba a Raina v Mortal Kombat 11

Hraní za Ramba a Raina v Mortal Kombat 11

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nové postavy v akci.

Reklama

Před několika dny byla oznámena kolektivní edice hry Mortal Kombat 11, která nese přízvisko Ultimate. Díky ní se titul podívá mimo jiné i na next-gen konzole v podobě Xboxu Series X/S a PlayStationu 5.

V této verzi pak bude kromě doposud vydaného dodatečného obsahu dostupný i nový Kombat Pack 2, jenž vyjde 17. listopadu, tedy ve stejný den, jako Ultimate edice.

Hlavní hvězdou tohoto balíčku bude trojice nových hratelných postav, kterou tvoří zubatá Mileena, polobůh Rain a osmdesátkový akční hrdina s tváří a hlasem Sylvestera Stalloneho - Rambo.

A právě pro pánské osazenstvo packu vyšla samostatná videa, která blíže představují hraní za ně.

To výše je věnované Rambovi, jehož největšími pomocníky při bojích s místní cháskou budou jeho věrný nůž, luk a jeho schopnost přežití, kdy na protivníky může poslat improvizované pasti. Taktéž dostaneme náhled na jednu jeho fatalitu.

Další dvě videa se posléze věnují Rainovi, kdy v prvním se seznámíme se samotnou postavou a v druhém se podíváme, jak hraní za něj ve skutečnosti vypadá v pohybu, kdy jeho fatalita je příjemně "čvachtavá".

Mortal Kombat 11 Ultimate zakoupíte v obchodě Xzone, stejně jako základní verzi a případná DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama