Hratelné demo Ace Attorney 6 a návrat Maya Fey
Novinka Hratelné demo Ace Attorney 6 a návrat Maya Fey

Hratelné demo Ace Attorney 6 a návrat Maya Fey

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Známe sice nově pouze japonské datum vydání, ale hru si můžete vyzkoušet rovnou teď hned.

Reklama

Capcom během víkendového live streamu Ameba Fresh oznámil japonské datum vydání hry Phoenix Wright: Ace Attorney 6 pro 3DS. To padlo na 9. června, a ačkoli ještě nevíme, kdy přesně se hry dočkáme i na západě, nemusíte být smutní. Demo této hry totiž Capcom uvolnil ve formě browser hry, kterou spustíte hned teď ve svém internetovém prohlížeči.

Co se týče japonské verze hry, bude omezený počet kopií obsahovat také dva další krátké příběhy, jeden se odehrává v království Kurain s Phoenixem Wrightem v hlavní roli a hrdinou druhého je Apollo Justice, který zavítá do Japonska. V prvních kopiích pak ještě najdete sadu kostýmů pro Athenu Cykes, Phoenixe Wrighta a pro Apollo Justice. Capcom ve svém internetovém obchodu nabízí i limitovanou edici, obsahující kopii hry, drama CD, plyšového Kuttari, tašku Bokuto Tsunami, speciální přání a exkluzivní krabici.

Kromě těchto informací Capcom prozradil, že se do série vrací tyto postavy: Maya Fey, Miles Edgeworth a Klavier Gavin. Také byl odhalen nový charakter jménem Potdino Niwackus.

Ale abyste si taky užili trochu něco jiného než čtení, nabízíme vám níže druhý oficiální trailer a trošku neortodoxní a střelené představení hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama