Hrdinové Overwatch 2 na vás budou čekat v Battle Passu
Overwatch 2 Novinka Hrdinové Overwatch 2 na vás budou čekat v Battle Passu

Hrdinové Overwatch 2 na vás budou čekat v Battle Passu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jste ochotni si za postavy zaplatit, nebo raději zvolíte cestu grindu?

Reklama

Overwatch 2 se bude od prvního dílu v mnohém lišit. Jedním ze zásadních aspektů bude fakt, že za multiplayerovou verzi hry nebudou chtít tvůrci ani korunu. Jistou formou postihu za tuto cestu bude fakt, že všichni hrdinové tentokrát nebudou přístupní v momentu kdy naskočíte do hry. K dispozici dostanete pouze trojici šampionů, zatímco zbytek postav si bude nutné otevřít skrze Battle Pass, čímž se titul stane relativně nepřístupný pro skupinu, která nemá čas hrát stabilně. Všichni hrdinové však mají být přístupní na bezplatné linii Battle Passu, takže se nemusíte bát toho, že by vám některá postava zůstala uzavřena.

Pokud náhodou nebudete v rámci sezóny hrát, nemusíte se ničeho bát. Hrdiny půjde v Overwatch 2 získat i po jejím skončení. Stejně jako většina free-to-play her však bude celek hodně postaven na grindování, bez něhož se k postavám nedostanete. Zda se k nim půjde rychleji dostat skrze finance, zatím nikdo z tvůrci nespecifikoval. Vzhledem k tomu jakou cestou ale Blizzard dlouhodobě kráčí nelze tuto cestu zcela vyloučit, protože provoz tohoto díla bude nutné z něčeho zaplatit a právě tento směr může představovat slušný generátor peněz.

Datum vydání Overwatch 2 bylo stanoveno na 4. října 2022. Hra v tento den dorazí na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama