Hrůzy pokračují v The Outlast Trials
Outlast Trials Novinka Hrůzy pokračují v The Outlast Trials

Hrůzy pokračují v The Outlast Trials

Michal Jonáš

Michal Jonáš

13
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nový horor do řady Outlast přinese malou revoluci.

Reklama

Kanadské studio Red Barrels z Montrealu se nechalo slyšet, že pracuje na celkově čtvrtém dějství své hororové série Outlast. První Outlast vyšel v roce 2013, zatímco poslední Outlast II v roce 2017. Mezitím studio ještě vydalo stažitelný přídavek Outlast: Whistleblower pro první díl.

Nový titul má název The Outlast Trials a hodí vás do role testovacích subjektů za doby Studené války. Oproti svým třem předchůdcům došlo k malé revoluci, protože se nejedná o další horor pro jednoho hráče, nýbrž primárně o hororovou kooperaci až pro kvarteto hráčů!

 

Hrůzy pokračují v The Outlast Trials

 

Tvůrci ale i tak chtějí do své nové hry ponechat možnost hraní i pro samotáře (co si budeme povídat, nejlepší horor je ten, který hrajete úplně sami v bytě či domu a máte zhasnuto), takže nový Outlast striktní multiplayerovkou jistě nebude.

The Outlast Trials je teprve na začátku vývoje, hotovy mají být prakticky jen koncepty, takže se nyní začíná podle nich vyrábět veškerý herní obsah, který čtvrtou hru zařadí nikoli za dosavadní tituly, ale před ně jako prequel. Nový titul ale bude vložen do stejného fiktivního světa jako jeho předchůdci.

Jelikož se začíná, ještě ani nebyly oznámeny podporované platformy ani termín vydání (příští rok se určitě nestihne). Všechny dosavadní Outlasty jinak vyšly vždy na PC, PS4, SW a X1, takže něco podobného (možná již s novými konzolemi) bychom u čtyřky mohli také čekat. Podle uvolněných ilustračních obrázků by se mohlo zdát, že The Outlast Trials bude VR hra, ale to již tvůrci vyvrátili.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama