HRY - Co mě na nich štve
Blogy čtenářů Článek HRY - Co mě na nich štve

HRY - Co mě na nich štve

Ahoj jsem tu zpět s dalším článkem s řadovkou číslo 2. Tento blog jsem zakládal z nudy, ale jelikož se můj první článek dočkal více než 800 shlédnutí,…

Reklama

Ahoj jsem tu zpět s dalším článkem s řadovkou číslo 2. Tento blog jsem zakládal z nudy, ale jelikož se můj první článek dočkal více než 800 shlédnutí, řekl jsem si, že bych v tom měl pokračovat. Nebudu tu recenzovat hry, o kterých své mínění napsalo už spoustu herních magazínů, ale spíše hry, o kterých se moc neví. Například hry pro mobily a nebo cokoliv jiného, co si to zaslouží. Tento článek bych prezentoval jako svojí zpovědnu, o tom co mě štve na hrách, jelikož mám prostě potřebu sdělit světu svoje názory a myslím, že většina z vás se mnou bude souhlasit. Tohle není zrovna origináln téma, ale myslím si, že by tohle měl udělat každy gamer.

 

V jednoduchosti je síla:

Spousta her se dělá v součastné době pro větší dav lidí, tím pádem hry jsou víc a víc jednoduší, aby si je mohl zahrát kdokoliv od afrických domorodců až po Eskymáky. Když se objeví ve hře nějaká logická hříčka, je tak primitivní, až mi občas připadá, že ji tam vývojáři dali jen proto, aby se hráč cítíl chytřejší než například mravenec, který by nad ní seděl celý den. Kvůli své jednoduchosti hra ztrácí výzvu a pro mě i hodnotu. O tom jak hry jsou jednoduché a jak je to kazí, budu pokračovat v dalším odstavci.

 

Easy mód everywhere:

Nikdy jsem si v životě nezahrál hru na lehčí úrověň obtížnosti než je Normal. A proč ?? No protože hra jde dohrát i tak. Například, když máte novou střílečku, ve které bylo přidané nové super extra inovativní krytí a vy hrajete hru na easy a ani není potřeba se krýt, jelikož nepřátelé jsou tak leví a tupí, že se do vás netrefí, tak hra postráda smysl. Chápů, že pro začátečníka, co hraje hru třeba poprvé v životě je to super věc a připadá si jako pravý gamer, ale pro normálního herního smrtelníka je to zbytečné a podstatu hry to zabíjí.

 

Nekonečný seriál alá CoD a AC:

Deprimuje mě každoroční vydávání her. Zabíjí  to značku, ale opravdu! Například AC:4.

Vypadá to skvěle, chová se to skvěle, hraje se to skvěle, ale... Příběh stojí za prd a omýlá se to furt dokola. Jsou tam nedodělky, protože hra se musí vydat do vánoc, aby si vývojáři namastili kapsu a hráče nechájí ve stavu, kdy chtějí hru vyndat z mechaniky, rozbít kladivem a rozmlátit hlavu o zeď, jelikož nechápou proč si koupili nedodělanou hru a teď jsou švorc a nemůžou si koupit ani svoje oblíbené Ábíčko. A když tohle se děje rok co rok, tak je jen otázka času, kdy kvalita spadna na bod mrazu, ale hráči to budou hrát furt, protože je to prostě AC.

 

Došly prachy --> Uděláme DLC!!!!:

Jedna z věci, co mě opravdu štvou jsou DLC. Nebudu nadávat na Mass effect, protože ten má snad jediná dobrá DLC, ale budu nadávat na ty, kteří udělají nedodělanou hru a pak obsah, který měl být už v základní hře, přidají až ve formě DLC pouze o 15% levnější než původní hra.

A hráč si DLC koupí, protože trailer vypadal božsky a vývojáři jsou zas o pár stovek bohatší.

Ale občas je opravdu DLC dobré a já například jsem si DLC pro Borderlands opravdu užil.

 

Tak tohle jsou asi tak hlavní pilíře mé frustrace vůči hrám, které se poslední dobou vyrojily.

Lenost a chamtivost vývojářů ničí hry jako takové, ale mě se to kecá, když jsem v životě nevyzkoušel udělat ani jednu hru. Vím, že je to velmi obtížný proces, ale přece je to produkt, který hovoří o kvalitě vývojářu, tak nechápu, proč hry nedodělají do verze, kdy jsou stabilní a kdy v rámci obsahu májí vše co měly mít.

 

Pokud souhlasíte či naopak nesouhlasíte a chcete vyjádřit svůj názor, tak napiště komentář, budu jedině rád.

 

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama