Hry na které se těším (Květen 2013 - Květen 2014)
Blogy čtenářů Článek Hry na které se těším (Květen 2013 - Květen 2014)

Hry na které se těším (Květen 2013 - Květen 2014)

Dnes napíšu pár her na které se těším. A nebudeme to prodlužovat a rovnou se vrhneme na článek.

Reklama

Dnes napíšu pár her na které se těším. A nebudeme to prodlužovat a rovnou se vrhneme na článek.

10. ARMA 3

Na ARMU od české Bohemky se těším opravdu dlouho a byla to pro mě jasná přeobjednávka už od začátku. Pamatuju si dvojku, když jsem jí hrál poprví bylo to pro mě něco složitého, předtím sem hrával hlavně Call Of Duty, a proto mě hra ze začátku vůbec nebavila a odsuzoval sem jí.Po měsíce sem jí začal hrát znova a chytlo mě to, ARMA by měla vyjít v listopadu 2013. Na Steamu je v koloběhu ARMA 3 Alpha za necelých 24€.

9. Company of Heroes 2

Pokráčování známe RTS hry Company of Heroes. S touto hrou mam první vzpomínky na RTS a hrozně se těším na pokračování. Měl sem tu možnost zahrát si betu a líbila se mi hlavně změna počasí, to když najednou začne hustě sněžit a všichny jednotky zapadají do sněhu, co mě naštvalo (možná to bylo jen u mě) byla doba připojení do multiplayeru. Po té co THQ krachlo tak CoH 2 odkoupila Sega. Hra má vyjít 25.6.2013.

8. Remember Me

Hra kterou si prostě musím zkusit moc o té hře nevím. Příběh se má oderávat ve sci-fi Paříži roku 2084 a budeme hrát za Nilin. Jedna z jejich schopností je měnění vzpomínek ostatním lidem, hru si pořídím na 85%. Nemělo by to být odpad a proto sem zvědav co se z toho vyklube, víc o této hře zatím neřeknu.

 

7. The Last of Us

Hra kterou si zřejmě nezahraji, ale i přesto se dostala do mého seznamu. Tato hra od tvůrcu Uncharted má užasnou atmosféru a grafika je taky na vysoké urovni, hra by mohla zabrat i 14 hodin nebo aspon' v to doufám. Sice doma Playstation 3 nemam ale u kamaráda si to aspon' zkusím a ano štve mě že je to jen na PS3. Tato hra by se mi jinak dostala na přednější místa kdybych si to mohl zahrát víckrát než jen 2x. Možná ve hře budou i české titulky což by lidem co neumějí dobře anglicky ulehčilo hru a pochopení příběhu.

6. Batman: Arkham Origins

Další díl ze ságy Batman. Vývoj se z Rocksteady přesunul do Warner Bros. Games Montreal. Příběh se má odehrávat před předešlímy díly. Mapa světa má být větší prostě vše má být větší a lepší. Herní Mapa by mohla být rozdělena na dvě části. Po prvním Batmanovi a po Batmenovi Arkham City to bude zase o něco větší. Máme se na co těšit a jediného čeho se já bojím je změna vývojářů ale já věřím, že to dobře dopadne. Poprvé má byt ve hře i multiplayer.

5. Battlefield 4

Na nový Battlefield 4 se těším a zároven' se bojím. Nový engin vypadá dobře a zpráva o větší "volnosti" a možnosti rozhodování mi dodala na optimismu, hra má výbornou grafiku takřka na nejlepší úrovni, co mě zaujalo na gameplay bylo zpracovaní emocí v obličeji, doufám tedy že si postavy budu pamatovat ještě hodně dlouho po dohraní, herní série battlefield byla hlavně o multiplayeru a na ten se těším především, až se zase rozpoutají monstrozní bitvy.

4. Assassin's Creed IV: Black Flag

Zatím co slyším ohlasy na hru nejsou dobré, já osobně se na hru těším nehorázně a mam jí přeobjednanou. Zahrajeme si za Edwrda, budeme se pohybovat v Karibiku v zlaté éře piratství. Budou zde 3 velká města + velká námořní plocha a také zřejmě divočina, budeme se moci potápět, lovit veleryby, krást poklady, vést námořní bitvy, zlepšovat svoji lod' atd...

3. Watch Dogs

Hra připomínajcí GTA, budete moci pomáhát cizím lidem, krást jejich bankovní učty, a hackovat mnoho věcí, budeme hrát za Aidena Pearce. O hře toho opravdu moc nevíme, ale ze záběru hra vypadá dobře a určitě to je jasná koupě. Hra vyjde na Next-gen konzole tak na současné konzole a také na PC. Multiplayer vypadá také dobře, mělo by to vypadat takto hrajete si takhle a chcete třeba chytit jedoho zločince to se vám povede, ale jde po vás mistní policie. Druhý hráč si vybere jestli vám pomůže nebo jestli pomůže policajtům.

2. Zaklínač 3: Divoký hon

Každý kdo má doma herní mašinku hrál zaklínače. Je to RPG jak má být a lidi z CD projekt red vědí jak udělat výborné RPG na které budete vzpomínat ještě hodně dlouho. V novém zaklínači budete mít sandboxoví svět (něco jako Skyrim). Vaše rozhodnutí budou mít následky na celý svět, ukážeme si to na příkladu: Jeden farmář chce pomoct od tyranie místního monstra a onen farmář se vás zeptá jestli mu pomůžete, když mu pomůžete on zůstane a když né tak ho to monstrum zničí (Berte to jen jako příklad, ale možnost rozhodování má být obrovská). Čekají nás také tři velkolepé konce. Monstra která budete lovit nyní budou vyžadovat jejich znalost, tedy každé monstrum půjde oslabit když si ho nastudujete. Sečteno potrženo čeká nás větší a lepší Skyrim. Vše až v roce 2014.

1. Grand Theft Auto V

Možná to mnozí z vás čekali, ale tato hra přečí ostatní a bude to hra století. Hra má mít obrovskou mapu (mapa má být velká jako Gta: San Andreas, Red Dead Redemption a Gta IV) O hře toho zatím moc nevíme lidi z R* vědí jak si uhlídat, aby jsme se nic před vydáním důležitého nedozvěděli. U jiných her by jsme už viděli hodinový gameplay u R* nic takového. Mapa nám zatím ukázaná nebyla. Hrát budeme za tři hrdiny (Trevor, Franklin, Michael) budeme moci mezi nimi přepínat kdykoliv, jak během misí tak i normálně. Hra nás vyzvedne na mapu jako Google Earth a my si vybereme postavu. Hra má vyjít na konzole 17.9.2013 a PC verze ještě nebyla oznámena.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama